Bekijk
De vlashoeck 24 | 2661 LM | Bergschenhoek T: 010-5212252 | E: koelhuis@plussupermarkt.nl
Helaas zijn de spellen van Jhon's kidsclub niet meer te spelen omdat Adobe flash player niet meer word ondersteund
Laatste nieuws
Meer blogsBoerenkaas bij PLUS bereid met weidemelk
Geplaatst op 15 September 2016 om 12:42 door Test Bijenkorf
3540 keer gelezen
Koeien horen in de wei, dat vinden de kaasboeren van GIJS ook. Zij vinden een goede gezondheid voor de koe erg belangrijk en die is ook belangrijk voor een goede boerenkaas, daarom proberen ze de koeien zoveel mogelijk buiten te laten grazen.
Dat deden ze altijd al, maar nu zijn alle GIJS-boeren gecertificeerd met het Weidemelk-certificaat. Dat is knap in Nederland, want normaal wordt alleen de productielocatie gecertificeerd en niet de boer zelf. Aan het keurmerk kan je zien dat de koeien tijd genoeg hebben om buiten te grazen. Van de weidemelk die de koeien geven, word de specialiteit gemaakt: boerenkaas.
Goed eten, daar houdt net als PLUS, ook de boeren van GIJS van. Goede boerenkaas begint bij goede melk en daarvoor is de gezondheid van de koe erg belangrijk. De koeien lopen hiervoor veel in de wei, maar krijgen natuurlijk ook een goede voeding. Van de verse weidemelk van eigen koe, wordt de kaas meteen geproduceerd op de boerderij.
De melk houdt haar natuurlijke eigenschappen en krijgt een heerlijk volle en krachtige smaak, perfect voor boerenkaas!
Hoe langer de kaas rijpt, hoe ouder hij wordt. Elke kaas krijgt door de natuurlijke processen zijn eigen smaak. Bij PLUS liggen verschillende soorten GIJS boerenkaas in het schap.
Dat deden ze altijd al, maar nu zijn alle GIJS-boeren gecertificeerd met het Weidemelk-certificaat. Dat is knap in Nederland, want normaal wordt alleen de productielocatie gecertificeerd en niet de boer zelf. Aan het keurmerk kan je zien dat de koeien tijd genoeg hebben om buiten te grazen. Van de weidemelk die de koeien geven, word de specialiteit gemaakt: boerenkaas.
Goed eten, daar houdt net als PLUS, ook de boeren van GIJS van. Goede boerenkaas begint bij goede melk en daarvoor is de gezondheid van de koe erg belangrijk. De koeien lopen hiervoor veel in de wei, maar krijgen natuurlijk ook een goede voeding. Van de verse weidemelk van eigen koe, wordt de kaas meteen geproduceerd op de boerderij.
De melk houdt haar natuurlijke eigenschappen en krijgt een heerlijk volle en krachtige smaak, perfect voor boerenkaas!
Hoe langer de kaas rijpt, hoe ouder hij wordt. Elke kaas krijgt door de natuurlijke processen zijn eigen smaak. Bij PLUS liggen verschillende soorten GIJS boerenkaas in het schap.
Reageren
Andere blog berichten
- Plus Koelhuis op Tiktok18 November 2023 om 00:13
- Nóg meer bananen bij PLUS klimaatneutraal14 March 2022 om 13:46
- De nieuwe vogelvriendelijke kaas van PLUS draagt bij aan toekomst van weidevogels15 November 2021 om 15:16
- PLUS introduceert vers gesneden groente met On the way to PlanetProof keurmerk13 October 2021 om 16:17
- PLUS wil met 100% plasticvrije verzorgingsproducten 1 miljoen plastic shampooflessen besparen21 September 2021 om 13:15
- Nu ook biologische yoghurt de nieuwe standaard23 August 2021 om 10:10
- Nieuw: Nederlandse watermeloen bij Albert Heijn19 July 2021 om 13:07
- Dagverse melk van PLUS voortaan biologisch 8 July 2021 om 10:10
- Zes nieuwe schonere vrachtwagens voor duurzamer transport PLUS27 May 2021 om 10:20
- Vraag naar vleesvervangers groeit; PLUS breidt assortiment verder uit19 May 2021 om 17:35