PLUS presenteert nieuw wijnhuis

Geplaatst op 7 July 2020 om 15:25 door Simone Tuinenburg

1790 keer gelezen

Nederlanders drinken steeds meer Franse wijn, een op de vier verkochte flessen in de supermarkten is Frans. PLUS is een goede Franse wijn verkoper. De supermarktketen viert haar titel als beste wijnsupermarkt 2020 met de introductie van het wijnhuis Maison Castel in de wijnschappen. Maison Castel is nieuw bij PLUS, afkomstig van het familiebedrijf Castel Fréres, met 21 landgoederen door heel Frankrijk.

Tijdens het onderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen werden negen supermarkten beoordeeld op twaalf verschillende aspecten. Hierbij kreeg PLUS de hoogste cijfers en werd hierdoor de supermarkt met de beste wijnafdeling. Niet alleen de kwaliteit van de wijnen viel in de smaak. Ook de indeling van het wijnschap en de aanbiedingen met wijn scoren. Bovendien scoort de deskundigheid van de wijnadviseur in de winkel erg hoog. Bij PLUS vind je dus niet alleen het beste assortiment, maar ook het beste advies.

Elke Wolterink, wijninkoper bij PLUS: “Dit jaar komen we opnieuw als beste supermarkt van Nederland naar voren in klantonderzoek. Deze wordt jaarlijks uitgevoerd door onderzoeksbureau Nielsen naar de waardering van wijn. En weer zijn we trots! We blijven onszelf elk jaar uitdagen door op zoek te gaan naar nieuwe wijnmakers, klantvriendelijke schapindelingen te presenteren en goed te luisteren naar de klant. En deze laatste waardeert dit, want zij beoordeelden ook dit jaar negen supermarktketens op vele aspecten van de wijnafdeling. Toen we het blije nieuws een paar maanden geleden hoorden, was het echter niet gepast om dit feestje te vieren. Daarom ben ik extra blij dat we nu de wijntitel met onze klanten kunnen vieren door hen ons nieuwe wijnmerk Maison Castel te presenteren. Deze is afkomstig van het nummer 1 wijnbedrijf van Frankrijk en Europa, en past dus precies bij de nummer één wijnsupermarkt in Nederland!"

Reageren