De vlashoeck 24 | 2661 LM | Bergschenhoek T: 010-5212252 | E: koelhuis@plussupermarkt.nl
pluswebsitelogo.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas zijn de spellen van Jhon's kidsclub niet meer te spelen omdat Adobe flash player niet meer word ondersteund

PLUS introduceert vers gesneden groente met On the way to PlanetProof keurmerk

Geplaatst op 13 October 2021 om 16:17 door Simone Tuinenburg

1819 keer gelezen

PLUS introduceert als eerste supermarkt in Nederland, dit jaar steeds meer vers gesneden groenten met het On the way to PlanetProof keurmerk. De eerste producten liggen vanaf nu in de winkels van de supermarktketen. Het gaat om gesneden boerenkool en gesneden ijsbergsla naturel en melange, te herkennen aan het On the way to PlanetProof logo.

Sepha Smit, Unit manager PLUS: “Met het introduceren van vers gesneden groenten met het On the way to PlanetProof keurmerk bieden we een breed en gevarieerd aanbod producten met dit keurmerk. Steeds meer keurmerkhouders sluiten zich aan wat we als Meest Verantwoorde supermarkt van Nederland toejuichen. Het is een helder en overzichtelijk keurmerk waardoor de consument weet dat deze producten op duurzame wijze geproduceerd is. Stap voor stap maken we de wereld duurzamer.

”De keuze voor het On the way to PlanetProof keurmerk past goed bij de wijze waarop PLUS aan transparante en duurzame ketens werkt. Het certificeren van gesneden groenteproducten van PLUS met het On the way to PlanetProof keurmerk is de laatste stap in een proces dat al 10 jaar gaande is om het teeltproces te verduurzamen. De boeren en tuinders die zijn aangesloten bij het keurmerk werken aan een schonere lucht, vruchtbare bodem en goede waterkwaliteit. Zij besteden aandacht aan meer natuur op het landbouwbedrijf, gebruiken weinig tot geen bestrijdingsmiddelen, verwerken gescheiden afval en beperken het energieverbruik. De eisen voor On the way to PlanetProof worden elk jaar herzien en indien nodig aangescherpt*.

*Bron: SMK - Stichting Milieukeur

Reageren