De vlashoeck 24 | 2661 LM | Bergschenhoek T: 010-5212252 | E: koelhuis@plussupermarkt.nl
pluswebsitelogo.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas zijn de spellen van Jhon's kidsclub niet meer te spelen omdat Adobe flash player niet meer word ondersteund

PLUS voor tweede jaar op rij Klantvriendelijkste Supermarkt

Geplaatst op 29 May 2019 om 12:22 door Merlijn Versteeg

2960 keer gelezen

Utrecht, 29 mei 2019 - PLUS is gisteravond op het Customer First gala van SAMR wederom uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Supermarkt van Nederland.

Eric Leebeek, Commercieel directeur bij PLUS Retail: “Het was geweldig om gisteravond voor de tweede keer op rij de prijs voor Klantvriendelijkste Supermarkt in ontvangst te mogen nemen. Maar eigenlijk behoorden de 220 ondernemers en 20.000 winkelmedewerkers daar natuurlijk te staan. Zij verdienen deze prijs; zij zorgen er immers voor dat klanten elke dag weer verrast worden met net dat stapje meer. Eén jaar de prijs winnen is al een prestatie van formaat, maar twee keer op rij winnen bewijst dat klantvriendelijkheid in het dna van onze winkels en medewerkers zit. Daar mogen we heel trots op zijn.”

Gouden regels
De verkiezing wordt opgehangen aan de zeven gouden regels van SAMR: wees beschikbaar voor de klant, maak je belofte uit de reclame waar, val de klant niet onnodig lastig, doe niet moeilijk over formaliteiten, geef je fouten toe en los ze op, wees oprecht betrokken en heb oog voor mens en maatschappij.

Deze basisprincipes zitten verweven in de coöperatieve structuur van PLUS. Alle supermarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, stuk voor stuk met een grote binding met hun lokale marktgebied. Dat uit zich in oprechte betrokkenheid en een persoonlijke aanpak.

Prijzenkast
PLUS houdt van haar klanten en klanten houden van PLUS. Dat blijkt wel uit de steeds voller wordende prijzenkast. Zo werd PLUS dit jaar voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt, voor het zevende jaar op rij voor Beste Wijnsupermarkt en werd de vleeswarenafdeling voor de tweede keer verkozen tot de beste van Nederland.

Reageren